Jan 1, 2009

selamat 2oo9~

orang baru?? kawan baru?? azam baru?? haha~ ni mcm koral speaking aku.. nuway,slamat tahun baru tok memember aku.. moga korunk tercapai pe yg korunk target thun ni.. neway,td aku tgk blog2 mmbr2 aku yg len,n msg2 wat checklist,dah tercapai blum azam thn lps.. ermso aku rasa nak wat gak ah..


azam lame::


1. kuruskan badan.. (berjaya kowt coz ramai kata aku dah kurus.. hehe~)

2. makin rajin.. (cam gagal coz aku makin malas...)

3. simpan duit.. (harapan la... aku nih boros!)

4. skekan fz..(mntx maaf yek.. dah xske tu,susah tol nk ubah.. tp skunk dah xpayah s2dy fz!)

5. lengkapkan collection detektif q ( xjalan la.. abg g ilang kan no1 -10.. camne???)



tu je la kowt...


erm,aku rasa kne wat azam baru.. erm...


1. nak jadi org yg rajin study.. xbertangguh2!

2. nak kukuhkan hubungan kekeluargaan dan persahabatan..

3. nak dapatkan pointer yg gempak!

4. nak bnykkan wat amal ibadat yg sunat...

5. memperlengkapkan skill photography.. hehe~

6. nak menjadi seorang yang posotive thinker..


tu je kowt.. kalo ada g,aku edit g.. haha~

moga2 tercapai azam aku.. amin...



Ya Allah,kau selamatkan lah bumi Palestin.. Amin

1 comment:

Nadea said...

hei2 found u via my blog stats..hw r u doin? bes of luck 4 d new year..

love,
nadea~