Apr 4, 2009

the day i turn 19

the day I turn 19..

actually,burfday aku smlm, yakni 3 april 2009.. namun,disebabkan kekurangan waktu n duit,xdpt nk g on9 smlm.. ri ni baru dpt..neway,happy burfday to me.. when the clock strikes 12, he called me and wish me a very happy burfday.. and lots of people too.. thanz guys.. kepada kawan-kawan (bak kata najla, tawan-tawan) yang sangat mengingati n sgt bek hati kerna meng’wish’ aku, TERIMA KASIH BEBANYAK KORUNK!! aku sangat terharu~~ huhu~

especially kepada :

MY LOVE, naim, bella, dilla, fadhli, ikki, my bro bangcik, kakakku~, my childhood bestie YASMIN, rumate terchenta : anis,najla,sima,sue(eventhough najla jiran,cam consider rumate ar..)…. my best fren at kmk : kat, am, wanie, ct, mus, ida tengku, kechik, nina midi,aiman,ain,hanim.. my old fren acap samat, trah azni, mashitah, capik salleh, kak mizah, azam, my bro hir farouq, my abg angkat = abg alan, my bff RYU AMAKUSA (u know who u are..hehe) , my sweet twin WAN, my another best buddy for life = Zulaikha..

owh, terlalu ramai~~~

masih ada yang sayangkan diri ku ini..

atau mungkin mereka wish coz aku yg letak reminder dlm hp mereka?? hehe neway,pape pun thanz a million.. you guys are the bez!!

maaf maaf maaf~~
ada gak no yg aku xkenal.. mybe coz aku dah TERdelete no itu.. buat 0133567098, 017-9896724, 012-3840285, 017-5741445, 012-3840285 saya mnt maaf ye??? xengat la nombor korunk.. huhu

buat kengkawan yang sudi mengucapkan selamat kepada saya, terima kasih berbillion2 diucapkan!! I love u guys!! hehe~~

doakanla saya nyer exam minggu depan yek? adoila,wrong timing tol xm ni.. xdapek den nk celebrate bday.. huhuu~~

p/s : aku tau jump,ko pun xm gak.. marila sama2 menyahut cabaran ini!!!

2 comments:

Ainu Shazwani said...

wAHAHA!
lawak giler weh
siap letak no fon ko tak knl kat sini
hahaha!

nway.
I KNOW WHO I AM..
HAAHA

RYU AMAKUSA

.:everything bout me:. said...

yela..
aku takut la kang ade yg kata die wish tapi aku xletak pun nama die..
ahaks..