Apr 23, 2009

keluar malam

hari ni sangat membuhsankan.
tgk tenet. tgk tv. tgk hp.
BUHSAN NYER!!

mlm dtg. ryu ajak g uptown.
tak expect plak mak bg kuar mlm2 ni..
i wonder why..
maybe mak dah xstrict sgt,memandangkan kami sume dah besaw panjang..
hurm..

neway,out we go.. siyezly,sepanjang aku idup kat kl ni,aku xpenah g uptown. pathetic isn't? maybe mom doesnt really trust me,or she doesnt really trust people outside.. malu gak ah dak kl xpenah g uptown..
haha~


kami dan kasut gajah

first tyme ryu saw me after quiet a long tyme now.. and she said i'm getting heavier and lot more zit here and there. ouch! memang tajam ke hati. biasa la ryu,pressure banyak,makan pun banyak.. hehe skunk pressure dah ilang,hati pun senang,makan lagi banyak.. haha~

after we got there,saw that nothing differ much from a usual pasar malam.. just no food and much much more clothing and non-eatable stuff.. haha tp mlm ni mmg xbyk gerai bukak.. maybe gerai tu boikot aku kowt,sebab tu diorg tutup.. xpun coz mlm ni mlm jumaat,so diorg nk wat bacaan yasin.. maybe.. who knows? haha


ryu dgn topi ajaib


neway,still gak jejalan n spot few cute and cool stuff.. nak bli,malangnye xde duit.. bwk rm15 je.. hehe~ tp nmpk kasut yg safwa boikot sesgt tu,tp still ok bg mata aku.. gege~ aku ske je kasut ala2 crocs. smart je bagi mata aku.. well,len org len taste.. rite?

satu je yg aku nk cakap,abg jual kasut 2 mmg kerek.. adeh.. kurang ckit pun xley.. pe barang tol abg ni.. jengkel gle ah~~ naseb bek hati aku dah tertawan dgn kasut tu.. kalo x,mmg aku ajk ryu kuar je.. nk bli,tp harga rm2o.. kne la wat puppy eyes kt ryu,soh die bayar g 5.. hehe

akhirnye,dpt gak kasut yg cumel tu.. nak tgk?


kasut ajaib


bagi aku,cumella..
senang nk bawak g ne2.. nk g kuliah ok,j jejalan ok,g toilet pun ok.. coz die basah2 pun xpe.. cam ok la.. tp xkan aku nk bwk g toilet kan? hehe bagusla.. kasut for another 5 years! yay! hehe hope it will last longer.. sonang kejo den. hu~~

5 comments:

signisafwa said...

itu crocsss kan kan kan?arrrghh..
tp ok la kot design die cumil gak ar..jgn beli crocs yg huduh tu suda la..haha..

mc said...

kasot cute.

Ainu Shazwani said...

haha.
lawak aku tgk safwa nih.
mmg tak suke btul kaw ngan kasut crocs tu kan?
hehee

signisafwa said...

crocs=fashion crime.

tu yg aku agak ter-over reacted ngan kasut ni.hahah.

azyan azilah said...

sory,tp aku mmg disagree dgn ko..
ske crocs..
very comfy~~~
hehehehehe