Oct 27, 2009

bakal berehat

sekarang musim demam. bukan demam AF,coz we're so over it. skunk musim demam exam. untuk kawan-kawan,

selamat berjuang.

aku jaga bakal berehat berblog ni. nak focus. well,subjek aku bukanlah sesenang ABC eventho aku tau cam ramai pandang enteng. aiceh~ anyway,aku dah apply tok tukar coz. aku dah wat sume yang aku mampu untuk mencapai impian aku. aku tau,bukan senang nak berubah. bukan senang nak meninggalkan apa yang dah terjalin. sabar ye? kita bukan pergi jauh. satu uitm gak. ahaks. aku just nak share gamba2 yg fun tok aku amek n fun untuk aku tgk. hakhak


tip n aton bujet kembaq




gamba-gamba ini diambil ketika test c++. kami terlalu tak tau nk wat apa sampai terhasil la karya-karya agung seperti ini. tolong jangan tiru. more at here.

there's no other new updates from me. saya xde la pergi paris ke mana kan. so tak syok la nak cite pape. haha. ok. gud luck (again) untuk semua. i know,luck is really needed at times like this. especially when we were day-dreaming most of the time in classes,thinking

'what the fcuk??'.

5 comments:

atOn said...

hahaha..
org vote kat 1st pic tuh..
yg bujet kembaq tuh!!
ske2..hehehe.. ^_^

Nothing But Less said...

aku ske dowh gmbr2 2..
nie nk mik nie gmbr cm2..
haha..

Ifah Ibrahim said...

haha..atun2....
our pics
make me laugh till gulin'...
sweet mem of the sem...or mebi sweet mem of uitm uhuks....

azam adnan said...

Amboy perli aku bukan maen pergi paris bagai!hahaha!tak bley blaa..weyh ko tukar kos ap?welcome to the club of tkr2 kos..aku dah lama jadi pengerusi club ni so since ko dah br masuk club ni aku trus lantik ko jadi s/u aku k'haha..

azyan azilah said...

to atun : ko mmg bujet! haha

to alan : amek sendri ah gamba gile2 ko. ni gamba aku. hehe

to tip : kne igt la sume memory ni smpi bila2. huhu

to azam : aiseh azam. asik jd s/u je aku. bg la jawatan bez2 skit. haha doakan la aku dapat tuka yerk?? huhu