Jun 6, 2009

tagged again????

aku xpenah wat 3 post dlm 1 mlm.. haha~~ spe nk baca,bacalah.. xmo aku xpaksa.. neway,aku tau azam mesti baca coz die nk tau pe aku rasa sal die.. hahahaha~~~

1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.

seperti yg anda baca di azam,aku pun xley la letak gamba badge tu.. btol gak.. wat pe nk letak.. so aku nk letak gamba 3 makhluk tuhan yg wat aku happy kat umah ni..


asadullah,dania,dijah


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

owh,azam adnan.. hurmm.. first impression,kurus kering,byk cakap,ceria memanjang.. gelak mcm nanny fran fine. loud and long. aku bek dgn abg ko dlu b4 aku rapat dgn ko.. well,nk kata rapat sgt pun xla coz ko dan aku berbeda gitu.. hahaha~~ lepak dgn ko fun,coz ko umpama media hiburan aku,cme ko xbercetak n ko bergerak.. pe g aku nk cakap.. ha,kite start rapat tyme zaman harry potter tu,n aku rasa cam aku disturbance antara ko n ryu.. tp xpe,aku wat derk je.. haha aku envy ko coz aku nk english aku better dari ko,n skunk aku rasa english aku makin suck.. lme xpractise.. pas tu,kite berpisah jauh~~~ n ko terkejut beruk bile aku kol ko ari tu rite?? haha

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).


1. well known,aku gile komik

2. hati aku dah berpunya.. (ok,muntah skunk~)

3. is there any cure for procrastination???

4. music is a part of my life

5. aku ske victorian era,style zaman dlu2

6. aku jiwang,tp cam xmo ngaku. ha!

7. aku byk personaliti.

8. ske pyscho org.

9. kalo aku ske satu brg tu,aku akan pakai sampai bertahun2 xganti2

10. boros dalam mende remeh2. tau2 duit abes. cit!


4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

spe2 nk wat,sila la.. ramai membe aku dah tagged.. haha~~

n las jgn lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan:

dan aku juga xkan buat yg ni.. terima kasih~

2 comments:

azam adnan said...

nanny fran fine??haha.mana ader aku gelak cm dier.jauh giler kowt..tapi aku teringin gak nk ader gelak cm dier..sgt klaka gelak dier..hih.a'aah aku mmg terkejut ko kol aku time tu pasal mula2 aku tak cm sore ko time tu len smcm tapi pas ko dah gelak mmg sahla ko saper ag gelak cm pontianak kecuali ko..haha.tERHARU WEYH AKU KO panggil aku media hiburan xbercetak n bergerak.english aku pown dah berhabuk r.shrt sem ni aku laja arab jew aw.aku dgn kwn2 aku pon ckp bm jew mana ader ckp bi..neway thanz for da description..hihi

azyan azilah said...

aku dah agak.. ko sorang je yg baca tagged ni.. hahaha~~ ala,nanny fine bek wat eventhough die annoying.. hahaha~~~