Apr 5, 2010

pertanyaan pertanyaan.

ok. aku baru je bukak akaun formspring.me.
ye,aku mmg ske explore explore mende baru ni.
apakah?

formspring.me tu digunakan untuk menjawab sebarang pertanyan yang bermain di minda kamu. mungkin bosan agaknya pakai chat/comment box, atau malu pertanyaan yang pelik,so kamu just ask me by formspring.me! yay!

ye ye,memang best letak widget kat blog ni. its fun! you can ask so many random question about anything, nothing in particular,and i'll try my best to answer it. mende-mende random macam.. em..

" half full or half empty?"

" do you ever climb a tree? "

" what would you do if you are a guy? "

" sneakers or high heels? " <-- yang ni xpayah jawab la. sume dah tau. sneakers of course! lol

dan macam macam lagi. so shoot me! (literally yek? kang tembak tol2 mati pulak gue. :D)

p/s : owh ye,kalo anda nak tgk jawapan nye, just click kat formspring.me - azyanazilah. tq!

1 comment:

Mc said...

formspring.me/iezatinajlaa (: