Mar 23, 2009

terkesima..

haha~
cam gempak je post kali ni..
xde ah..
aku sje je nk gtau yg aku terkejut gak ah coz ramai g kawan2 aku yg berblog ni..
kalo nadea,safwa,mayam,hazy.. tu dak2 otai.. maksudnye dah lme la berblog..
yg ni aku baru jumpa azam,nanaji (by da way, hapy belated bday to you!), intan shaffinaz, ainurin.. o0o0o0o cam agak ramai la disitu.. nasib bek azam add aku.. baru aku dpt link.. hehe

neway,aku dapat rasa yg blog ni lagi best.. bukan la sebab skunk tgh demam blog,aku rasa demam blog cam dah lme, its just that i'm soooo ooovvveerr myspace n friendster.. sooo boorreeeddd! hehe on ething yg aku pasan,kalo myspace,setakat hias2 page, then tell roughly bout you.. tak melambangkan kamu langsung.. pastu letak gamba.. and people can add you.. the more friend you got, the more popular you are.. rite? ssoooooo untrue.. mostly kawan aku kat dlm myspace tu aku xkenal pun.. men add je.. dah org nk add kite kan? approve je la.. hurmm... cam tipu je sume tu.. haha

kalo kite blog,even page kita xlawa, even xde gamba, tp kita ley kenal seseorg tu dgn cara penulisan die.. cara die mengekpressikan diri die.. so aku rasa,dgn baca blog, aku lebey kenal korang camne.. lebey rapat.. gpun,tok org yg kaki blog, sume mende yg jadi kat die, die nk dokumentasikan rite? so,dgn tu aku lagi kenal la korunk ni camne.. gpun,even aku xdapat nk msj,coz kurangnye elaun, (hehe) aku still dpt tau idup korunk.. ok la tu kan?

so,kesimpulannye, MARILA BERBLOG RAMAI-RAMAI~~
haha

neway,kawan2,letakla chatbox kat tepi page korunk.. barula syok~~

5 comments:

Hood said...

mari mari;
malay bloggers unite xD

azam adnan said...

haha...mmg ko patut berterima kasih kat aku yan..btw check out my new posts..hehe..

.:everything bout me:. said...

haha~

to hoodz: ajakla g ramai membe berblog.. syok ckit~~

to azam: okla,time kacih kat ko sgt2.. aku dah baca dah post baru.. very juicy!!

signisafwa said...

yea..stuju sangat..myspace aku mmg da xactive.fster pun skit2 jek.skang ni active kat facebook and blog je.hhuhu..

tu r lg best klu kite thu cara sum1 express diri die.baru kite ley knl die ngn lbh rpt kan..

.:everything bout me:. said...

btol tu safwa..

tp at leat ko men g facebook..
mmg most people prefer facebook je skunk..

aku dah maleh nk jaga dah sume tuh~~
haha..