Feb 11, 2010

the beginning


when something ends,
we often look back at their beginning.
this is a tribute to Portgas D Ace.
our adventure may not be enuff,
but you still have a place in our heart.
Your flames shall burn brighter than the sun itself.
rest in peace Ace.
i hope you still be around to help Luffy becoming pirate king.

7 comments:

arif elnur said...

ko wat aku sedey r igt balik
sob3

Sirr said...

waaaa...
yan aku sedih gile Ace mati!!!!
tamo percaya..but..die mati dalam senyuman dan jumpa erti die hidup!i'm glad that!!

still cant believe it!

azyan azilah said...

guys guys,jangan macam ni. hati aku masih luka berdarah.

Ainu Shazwani said...

hoh?ending cite ni ace mati ea?
pttla aku tgk sume sedih smcam je...hahahha

azyan azilah said...

mana ending. ini baru permulaan untuk era baru!! yeah!!

Sirr said...

yeah...betul2
tp kalo pk, senarnyer kalo ace tak mati, akan ada pergaduhan diantara group ace and luffy since ace nak whitebeard jadi pirate king..

still, aku sedih ace mati!and dgn luffy masih terpisah dari crew2 die..hooo..cepatlah derang kembali bersama

azyan azilah said...

aku rasa lama lagi ni.. cite sal revolutionary army = dragon xkuar g.. luffy still lemah lagi ni.. its a long way to go.. but i miss zorro.... :'(