Nov 8, 2009

aku dan dia

aku dan dia ada love hate relationship
kadang-kadang aku benci gile.
kadang-kadang aku sayang.
tp papehal pun,die selalu kat tepi aku.
tak pernah tinggalkan aku.
kalo aku stress,die yang aku cari dulu.
tapi kalo tyme2 dark macam masa aku gaduh dgn yus,
mmg habes la die aku kerjakan.
aku rasa kitorang rapat gile,macam isi dgn kuku.
sampai mak aku marah,asal aku selalu dgn die?
entahla mak.
pertama kali aku tgk die pun aku jatuh cinta.
pernah korang jatuh cinta pandang pertama?
indah kan?
dah lama kami bersama.
walau macam2 yg datang tok musnahkan hubungan aku dengan die,
kami still kukuh.

tapi semalam,buat pertama kalinya aku tinggalkan die.
aku rasa bersalah.
tapi nak wat camne.
die yg khianati aku dulu.
dia diam membisu.
kami tak buat connection macam selalu.
so aku pergi.
aku pergi bawak diri.
thanz for everything.

aku pasti,hubungan ni masih boleh diperbaiki.
aku yakin.

*nanti kalo aku ada duit aku repair ko kay?* T_T

7 comments:

FakirFikir said...

Kadang-kadang hubungan manusia ibarat line handphone, kadang-kadang clear, kadang-kadang tidak. Kadang-kadang boleh tukar line, kadang-kadang tetap kekal dengan line lama. Apa pun line yang kita miliki, harap ia memberikan kebaikan bersama.

fun_na ^_^ said...

hahaha...sweetnyeee~~ aku tak de syg hp gitu skali kat umh mmg campak2 je hp :P

Ifah Ibrahim said...

ohooo so sad..xsgka kan dulu mna pegi bersama but all of sudden terpaksa wak haluan masing2 hu3... n me too got no way to contact u..ohhh damn hard lolz

kAy's said...

h0h???
dh rosak ka hp tue???
sian dia..

dh ar byk jasa hp tu kt bdk2 kroni pdt an??
huhu..
sdey2!!

azyan azilah said...

@fakirfikir : kadang-kadang hubungan tu kukuh,kadang-kadang kena gak ganti baru. kan?

*ada plan nk beli hp baru ni senonye.hehe

@fana : weyh,mmg aku jatuh cinta masa first time tgk hp ni. siyez tak tipu.

@tip : tolongla faham keadaan aku tip. macam anak ayam yg hilang emaknya. hehe

@kay : mmg byk jasa. takkan ku buang begitu sahaja. akan ku simpan buat kenangan. hehe

kuceng said...

huhuhu..emosi nmpak yan?
xpe,lepas ko ckur yus mgkn ko akn bersme2 ngan 'cinte pertame ko'
hakhakhak,

encik ariff said...

haha.
:D