May 14, 2009

kenapa?

aku sudah tidak sekuat dulu.. baru keje sikit,dah sakit bahu,sakit kaki.. cit! naseb bek aku tak la tua sangat.. dahla kat tempat keje sume panggil aku kakak.. ceh,tua sangat ke mke aku nih?? hahahaha~ neway,mesti semua curious pe keje aku kan? hehe~

actually i applied for any jobs available.. dun care what it does.. so ada satu keje kosong kat kedai koop kat menara celcom.. pakcik aku yg jadi tauke kat situ,tu yg die offer keje sne.. kedai tu xla besar mana,but recently they opened a waffle n corn shop.. ala,yg mcm kat depan supermarket tu.. huhu~ tu yg penant skit tu.. neway,aku still g tgh blajar camne nk wat sume ni,but its quite fun to me.. kalo dlu,aku keje kat kedai spek,so sgt2 bosan.. dahla kne pakai formal (kemeja n blazer tau??) pastu,sgt2 bosan plak tu.. huhu~ so,skunk aku nk cari keje yg adventure skit.. haha adventure la sgt..

hurm,ada 2 org pekerja kat situ b4 aku.. kak june dgn abg rizal.. kire ok la gak dgn diorg tu.. kak june sgt happy go lucky.. die bukan dak2 biasa tau.. die grad dlm bidang pelancongan.. tp nk wat camne,keje xde.. ni yg buat aku chuak ni~~ adeh... camne la result aku nnt... lagi brape hari g result aku nk kuar.. chuak siot.. adeh adeh.. hurm......... berdoa je la...........

4 comments:

Humaira said...

wah, azyan keja, bgus2, nnt dpt gaji bleh blanje ak, haha, pau org je keja ak=P

azyan azilah said...

ala,kalo dapat jumpe t,
insya allah ley blanje..
hehe

Iezati Najlaa said...

hehe. leh thn ah muke tua

azyan azilah said...

cit.. stret foward gle najla.. haha