May 8, 2009

finally

akhirnya,dia sampai!! yay! hehe~ senonye,parcel ni dihantar oleh posmen ke rumah ku ini.. tp oleh kerna my lovely brother wont wake up when the posmen arrived, so aku kne g amek kat pos office kat brickfields tu hah.. huu~~ xpela..

neway,i open it and i think its a perfect fit for me.. mle2 cam riso gak takut2 terlalu singkat ke kan.. coz aku xsure 33inci tu tinggi ne.. upenye,kire ok la dgn ketinggian aku ni.. lawa gak la.. kalo gosok,lagi lawa.. tp aku terlalu excited nk pakai,so aku xgosok.. hehe so,ni preview skirt aku..


the magic parcel


klasik chenta's logo


the skirt i wanted.


goofing around with the skirt.. hehe


oh god.. skunk timbul la satu masalah.. aku nk matchkan dgn top pe lak ni??? adeh~

5 comments:

signisafwa said...

skirt kaler ni can go with any colour actually.tp better dark/bright colours la.white top mcm tak menyerlahkan skirt tu.kalau nk casual look pakai ngn shirt pun boleh.

but personally i think skirt ni senanye for 'elegant look'.cam for nak kuar g mall ke kan..cantik pakai ngn blouse(nak lg lawa blouse with belt around the tummy).blouse ade mcm2 jenis blouse kan.aku ase top warne hitam,purple,light blue or brown is perfect for this skirt.

azyan azilah said...

fashionista is talking peeps!!
haha
thanz safwa..
advise ko mmg berguna..
hehe
aku de dinner mlm esok..
cam ley pakai je ni..
hehe

zulaikha said...

lorh.............
men pusing2 ngn skirt lak...
hahhahah...





p/s:
tp ok r...
chunnnnnnn..

Husna Najihah said...

yn blek ko kale pink!!!!
hu..cantek r skirt

azyan azilah said...

to una : ni akak aku ney pilihan nk cat wane pink ok..
aku terima dgn redha..
haha