Feb 6, 2009

aku rasa aku nerd


kesukaan aku adalah komik. bagi seorg pompuan,maybe korunk anggap mende tu pelik.. tp trust me,aku xla nerd o geek ne.. eventhough aku mmg pakai spek nerd,aku bukan nerd.. haha

neway,aku mmg byk koleksi komik dlm umah aku..
almost 90% komik+mag+ujang aku yg bli.. nak harapkan abg aku?
huh! kerje meminjam n menghilangkan je..

aku xtau npe aku ske sgt bc komik...

kalo korunk tny mmb aku,aku mmg gile komik..
n aku lebey rela xmkn dari xbli komik..
sampai cam2 skali addiction aku kat komik..
haha~
lawak2..

if most of other girls rather be shopping for clothes,

i be rather shopping for my books..

rasa cam membazir je bli baju ni..
and +,i dun want to be fashion victim,
yg sebuk membeli baju semata2 nk mengikut trend masa kini..

sorry tok spe2 yg terasa..
huhu


aku xla pandai ne bergaya,
xla cantik tahap gaban..
bagi aku janji kemas n tak selekeh dah..

kdg2 kuar aku bukan gosok pun baju tu.

simple.


maleh nk lawa2 sgt..
aku bukan lawa pun.
haha~


neway,ni dah kuar topik dah ni..

erm,komik yg aku minat of course
penyiasat remaja hajime kindaichi..
hehe
this is my hajime

kesukaan aku dari aku xperiod g
sampai aku dah kenal erti menstruasi..
hahaha
lama tu!
tp skunk jime dah xkuar slalu dah..
kdg2 je..
bukan bersiri cam slalu..
cedey~

pas aku dah berchenta dgn jime ni,
baru aku kenal dgn shinichi..

tp aku xminat ah dc* coz ramai sgt dah yg ske..
mcm jime ni,kepunyaan aku sorg..


muahahahaha~

*detective conan

ckp sal dc ni,aku ada kisah len yg bakal aku cite nnt..
kang kalo aku cite skunk,
panjg sgt nnt..


erm,pe g yg aku minat??

op,liar game,detektive q,naruto..

sory,tp sy xlayan bleach..

tatau npe..

byk g senonye..
aku xingt dah..

nk tgk koleksi buku aku??

koleksi kesayanganku!!!

bwh tu remaja,tp skunk aku dah stop bli dah..


nmpk x title hajime kat situ?? sebelah die death note..
harta aku yg plg berharga..


aku agak2 la kan,
kalo la umah aku kebarakan,
mende ni yg aku selamatkan dulu..

beratus2 aku abeskan tok mende2 nih..
ni belum tgk g koleksi hajime aku..
tp mostly dah koyak,
coz dlu2 aku xpandai jaga buku ckit..
cedey gak la...

neway,aku still ada life,
still bermain2 dgn perasaan (bchenta!),
still berkomunikasi..

spe kata nerd xdak life??

3 comments:

signisafwa said...

perghhh tersusun rapi komik2 ko eh..haha.ni agak2 klu jual kat tokei surat khabar lame ley dpt bape la an?haha

sdh dow collection conan aku mak aku g buang.pehtu komik teman pendekar helang sakti aku abg aku curik ks pinjm kwn die xpualng2 blk.geram seyh!rindu komik2 ku..

Sarah Alia Shahrim said...

salam...
long time no see!!!
anyway congratz for ur collestion....
i envy u for ur collection...........
duh!

.:everything bout me:. said...

safwa: aku pun penah de pengalaman komik aku kne buang.. semua sebab abg aku yg xreti nk kemas blk menyebabkan mak aku jd tensen tgk komik sepah2.. huuu~~

sarah alia: tq tq..
byk g senonye.. sje xmo bg tunjuk.. kang jelez terlebey plak.. hehe~