Feb 12, 2009

tahap gaban

aku benci ble tido aku diganggu.


lagi2 dgn aktiviti2 asrama yg ntah pape management die,

kunun atas dasar ''tok eratkan silaturrahim'' what-so-ever..


dahla yg kejutkan siren kuat gle bangang pagi2..
igt kite ni askar ke????


bgn pagi,one of the most important event in our daily lifes..


kalo bgn2 dah rasa cam nk bakar asrama,
what do u think of my feelings 4 the rest of da day????

siyezly..


bgn2,dikejutkan dgn siren yg mcm bangang..
pastu pasang lagu2 nasyid..
yg ni ley tahan g la..


tp kalo dah bukak kuat gle tahap gaban,
nasyid ke,ape ke,spe2 pun ley terbakar..

aku tau,niat tu bek..

nak kejutkan dak2,so that they wont be late..
nice n sweet..

tp korunk bayangkn tahap kekuatan die ble yg korunk dengar hanyalah degungan,bukan lagu tersebut..
lagu2 xclear langsung pe mende yg dicakapkan,

unless korunk tutup pintu bilik (tu pun ley tahanla sikit.. sikit je la..)

korunk kan rasa tahap dengung yg aku rasa kat consert rock je kowt ley wat korunk rasa cam2..

ni dah pencemaran bunyi beb!!


aaarrggghhh!


aku tol2 rasa nk potong je wayar speaker tu..

jgn sampai aku wat tol2..

kang aku dah tekad,mmg aku wat tol2..


tuhan,sabarkan je la aku ni...

2 comments:

signisafwa said...

haaha lawak gler..
derang nak train korunk supaya berdisiplin macam soldiers kot?huhu..cam siot.aku pun bengang klu sape kaco aku tido esp hari sabtu n ahad.

.:everything bout me:. said...

n fyi,
ari ni ari sabtu n aku ada sort of sekolah ganti..

suck gle!
aku terlepas 1 clas ari ni,
n 2 kuliah,yakni kuliah bio n m3 aku tdo..

mmg xpatut tol wat kuliah tyme2 camni~
aduhai!!