Apr 6, 2011

janggal

okey. di sini situasi nya.

kau. aku. kita berjumpa. kenal first time dalam tempat yang ada access internet.

borak kenal-kenal. masa tu pulak aku tengah bukak facebook kan.

dan kau tiba-tiba "eh buka la info (page info aku), buka la info"

kau agak-agak aku rasa janggal tak? kita baru kenal dalam 3 minit kot.
agak-agak la.


okey, kalau kau bukak facebook kau search nama aku ke, bukak blog aku ke, takkan aku nak halang eventho kau duduk betul-betul sebelah aku pun kan. dah nama public.

tapi tolong la tolongggggglllllaaa jangan tiba-tiba cakap,
"weyh ni blog kau kan. kau budak gombak kan? oo budak sungai pusu...... " sambil bukak blog aku depan mata kau.


kau rasa aku nak respond apa?





.
.
.



aku segan la do.

6 comments:

azam baizen said...

WOW SECRET ADMIRER ! Pas trah ko lak kena. ak nk gaaaak ! Hahaha

azyan azilah said...

bukan secret admirer dah kalau bukak depan depan. weyh segan la. kalau baca pun buat derk je kalau jumpa. ahaha

zulaikha said...

aku tak paham la ape ko tulis ni. ke aku dah ngantuk? yang mana satu ni *pening.



btw, ak xtau nak respon macam mana. aku pun rasa jungle. eh, janggal la..

athirahazni said...

haha.. azam, nih dah bukan SECRET dah klu dok berborak, tny depan2 cmtuh.. hahahahah

Mehmed Nouri said...

tengok tengok jangan tanya tanya..yer kan? hehee

tasekM said...

salam singgah.

minat benar kot tu...

:)





z100.