Mar 22, 2011

setapak melangkah, dua langkah ingatan dinda pada kanda



aku tahu sekarang ramai gila suka lagu Anuar Zain OST Merong Mahawangsa tu. tapi bagi aku lagu ni tetap the best. kutuk la macam mana pun. puitis dan mendalam.

3 comments:

zulaikha said...

ahhh.. lagi2 merong mahawangsa. geram sbb aku tak tengok lagi. dah agk ketinggalan rasanya.

signisafwa said...

erk sory. bagi aku lagu ost merong mahawangsa tu aku tak bape nak feel la..but seriously ost PGL mmg terbaik. like u said, makna mendalam. i absolutely agree.

azyan azilah said...

zul,kau jangan risau sebab aku pu tak tengok lagi. cuma ramai sangat yang suka ni. lagu die sedap, cuma lagu ni lagi layan do. ohoho

safwa,semalam KL asyik hujan. tiba2 mp3 aku bukak lagu ni kan. tengah dok layan hujan pekena lagu ni plak. gila jiwang seyh. haha