Aug 9, 2010

Polaroid camera


my besties baru lepas beli Polaroid camera!!!!
OMG!!
sangat jeles oke?
ok pada siapa yang tak tahu Polaroid yang mana satu,meh saya terangkan.

Polaroid camera atau "instant camera" direka dengan sebab
"saya mahu tengok gamba yang saya tangkap sekarang!"

ergh,saya tak tahu la nak explain macam mana lagi. tapi saya google dan google,
tapi tak banyak yang menerangkan pasal polaroid camera ni.
aaaaahhhh!!!

inilah cameranyaaaaaa

tak payah beria la ye. simple je. ini bukan DSLR nak faham pasal expenditure ke mende. heh just snap picture that you like and WALAH!
there goes your picture.
banyak jugak yang jual Polaroid Camera ni.
seperti contoh di sini.


dia jual polaroid album.
di mana di mana di mana saya boleh beli?

marker pen untuk conteng-conteng.


oleh kerana my besties dah mengidam seperti wanita mengandung mahukan cempedak raja. Raja mana? saya lupa laaaa. back to what i was saying, maka saya temankan dia membeli Polaroid camera Fujifilm Instax Mini 7s. sangat sangat sangat comel!


testing testing one two threeeeee



choiiiiii~~~~~


senyum senget.


cam whore. selerakkan kat
dashboard keta je. haha


bila laaaaa nak beli niii? waaaaa~~~

8 comments:

zulaikha said...

apesal ko crop ainu eh? dengki erk?? hahahhahha...
p/s: sile rujuk gambar 1 & 2.

zulaikha's blog:
.::ZULAIKHA::.

azyan azilah said...

itu bukan crop weyh. itu silap tangkap gambar. hahahaha

zulaikha said...

hahaha... ops.. lupe lak, crop tu term yg ak gune utk kes silap-tangkap-gambar-dan-terpotong-gambar-org-lain. heheh...

mohd azlan b. adnan said...

how musch yan hage camera tuh?cam besh jew..

azyan azilah said...

rm250. murah je. smart gile kowt gambar die. tapi maintainance mahal skit la..

mohd azlan b. adnan said...

um..die punyer filem2 tuh..bp sgulung?sgulung ader bp?

azyan azilah said...

die bukan macam filem lama2 tu. die macam 1 box,dalam tu ada 10 keping. dan 10 keping itu berharga..........................


jeng jeng jeng.




rm 28. heh

Iezati Najlaa / Mc said...

me want one